Suomen Mainosjakajien Etujärjestö ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu Tim Karike. Toiminnanjohtajan työnkuvana on kehittää yhdistyksen toimintaa hallituksen suuntaviivojen mukaisesti ja vastata järjestön operatiivisesta toiminnasta sekä sidosryhmäsuhteista.

Karikkeella on taustallaan nelivuotinen työkokemus eri organisaatioiden HR-, hallinto- ja markkinointitehtävistä, johon kuuluu niin kiinteistökonserni, koulutuslobbari sekä kansainvälinen mainostoimisto. Karike siirtyi tehtävään Isobar Finlandilta, jossa hän työskenteli kuluttajabrändien parissa sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median konsulttina.

Karike suorittaa loppuvaiheen kauppatieteiden kandidaatin opintoja Åbo Akademilla, jossa hän lukee kansainvälistä markkinointia ja johtamista laajentaen tutkintoaan myös työoikeuteen. Tutkielmansa hän kirjoitti työelämälähtöisesti ammattiliittojen ja työttömyyskassojen jäsenrekrytoinnista.

Agency-maailma opetti minulle ajatuspajamaista ajattelua työskennellessäni eri aloja edustavien suuryritysten kanssa, paineenhallintaa ja uusimpien markkinointikeinojen tuloksellista ja strategista käyttöä. Näistä kaikista on suoraa hyötyä edunvalvontatyössä kun lähdemme vakiinnuttamaan Suomen Mainosjakajien Etujärjestön asemaa kasvattamalla mm. jäsenkuntaa juuri minulle tutun kohderyhmän eli nuorten aikuisten keskuudessa, kertoo vastavalittu toiminnanjohtaja Tim Karike.

Moni nuori ottaa ensiaskeleensa suomalaiseen työelämään juuri jakelutyöntekijänä ja jatkaa myöhemmin esim. korkeakouluopintojen ohella tienaten arkea helpottavia sivutuloja. Suomen Mainosjakajien Etujärjestö haluaa olla mukana kehittämässä ilmaisjakelualaa varmistamalla myös työntekijöiden mahdollisuudet matalan kynnyksen työsuhdeneuvontaan.

Olemme todella iloisia saadessamme Timin kaltaisen talentin taloon, jolla on vaikuttava työhistoria sekä ymmärrystä ilmaisjakelualaan nivoutuvasta mainosmaailmasta, työmarkkinapolitiikasta ja työsuhdeasioista. Kaiken kruunaa oikeanlainen yrittäjämäinen nöyrä asenne, jossa vuorovaikutus ja ongelmanratkaisu ovat keskiössä, kertoo järjestön hallituksen puheenjohtaja Aini Suni-Heino.

Etujärjestö ottaa nimityksen myötä käyttöön myös uudet tilat Bulevardilla Helsingin ydinkeskustassa. Käynti- ja postiosoite on 2.5. alkaen Bulevardi 7, 00120 Helsinki.

 

Lisätietoja

Aini Suni-Heino, hallituksen puheenjohtaja
041-5456059
Suomen Mainosjakajien Etujärjestö ry