Suomen Mainosjakajien Etujärjestö ry

Ajamme mainosjakajien etuja

Liity jäseneksi

 

Hyvä jakaja!

Suomen Mainosjakajien Etujärjestö on valtakunnallinen, poliittisesti sitoutumaton vuonna 2009, mainosjakajien etuja ajamaan perustettu yhdistys.

Järjestön tavoitteena on parantaa mainosjakajien työsuhteiden ehtoja ja työoloja. Mitä enemmän järjestöllä on jäseniä, sitä paremmat mahdollisuudet kattavaan edunvalvontaan. Jäseniltämme saamamme palautteen ja yhteydenottojen ansiosta pystymme tarttumaan kehitystä kaipaaviin asioihin. Olemme aktiivisesti yhteydessä työnantajajärjestöön, Suoramainonnan ja kaupunkilehtien erillisjakelun yhdistys ry:hyn, joka mahdollistaa jakelutyön kehittämisen entistä mielekkäämmäksi.

 

Liittyminen

Jäseneksi voidaan hyväksyä Suomessa pysyvästi asuva henkilö, joka työskentelee osoitteettomien lähetysten erillisjakelussa ja jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Osoitteettomien lähetysten erillisjakelulla tarkoitetaan kaupunkilehtien ja mainosten jakelua ja lajittelutyötä, joka suoritetaan postin kulkuprosessista erillisenä jakeluna.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, hallitus hyväksyy jäsenhakemuksesi seuraavassa kokouksessaan, jonka jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin jäsenlasku ja jäsenyytesi astuu voimaan.

 

 

Jäsenmaksu

Vuosikokous on vahvistanut jäsenmaksun suuruudeksi 15 €/vuosi. Liittymismaksua ei ole.

Jäsenmaksu on kohtuullinen, jotta kaikilla jäsenyydestä kiinnostuneilla olisi matala kynnys liittyä mukaan. Jäsenmaksusta lähetetään jäsenille lasku sähköpostilla. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa lähetämme laskun perinteisenä kirjepostina.

 

Taustaa

Vuonna 2014 neuvottelimme palkkioihin 0,8% yleiskorotuksen, joka astui voimaan 1.3.2015. Aiemmin neuvoteltuihin piiriluokkiiin saatiin kaksi tasoa lisää, jolloin korvaus on tuntuvampi haastavissa jakelupiireissä.

Viime vuonna jatkoimme työnantajajärjestön kanssa yhteistyössä kehitetyn jakajien virtuaalisen perehdyttämisohjelman kehittämistä. Perehdyttämisohjelma on osa uusille mainosjakajille pakollinen ”ajokortti”, jonka suorittaminen helpottaa jakelutyötä.

 

Työttömyyskassa

Järjestöllämme ei ole omaa työttömyyskassaa.